Céljaink

Céljaink

A Rendszer Kontroll Kft. az informatikai fejlesztés, és üzemeltetés, a menedzsment, valamint az informatikai tanácsadás területén nyújtja szolgáltatásait. Üzleti partnereink olyan költségvetési, és gazdálkodó szervezetek, valamint a versenyszférában tevékenykedő vállalatok, amelyeknél a vezetés elkötelezett a tudatos fejlesztések mellett, igényli az irányító, és döntést támogató munkát, a gazdaságos, megbízható, biztonságos információs rendszereket, valamint a jól szabályozott, ellenőrizhető ügyviteli, és üzleti folyamatokat.
Az új információs, és kommunikációs technológiák alkalmazásának egyre szélesebb körű terjedése új feladatok elé állítja a fejlesztő cégeket, és a felhasználókat egyaránt. A Cloud technológiák, az új mobil, és hagyományos alkalmazások gyors fejlődése lehetővé teszi olyan lehetőségek kihasználását, melyre korábban nem is gondolhattunk volna. A ma még újdonságnak számító megoldások holnap már széles körben elterjedt alkalmazások lesznek, amelyek jól segíthetik, hatékonyabbá tehetik az információáramlást, feldolgozást, és kiemelkedő segítséget nyújthatnak a vállalatok számára, hogy költségeiket csökkenteni tudják, elérjék stratégiai, valamint üzleti céljaikat.
Küldetésünk, hogy széleskörű megoldásokat, komplex szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink számára.
Célunk, hogy jelentős hozzáadott értékkel járuljunk hozzá a szervezetek átlátható működéséhez, amelyet hazai és közösségi jogszabályok figyelembevételével hajtunk végre, az egységes, és szükséges belső kontroll, információ biztonság eléréséhez.
A célok eléréséhez komplex módon biztosítjuk a szükséges informatikai rendszertámogatást. Elvégezzük a rendszerek átfogó analízisét, áttervezését, a rendszerintegrációt, a hozzá kapcsolódó migrációs feladatokat, meghatározzuk a szükséges adatmentési, és archiválási feladatokat, valamint az egyéb biztonsági akciókat. Felülvizsgáljuk és optimalizáljuk az informatikai rendszereket, folyamatokat, szolgáltatásokat.
Igény esetén feltérképezzük a szervezetek működési, és üzleti folyamatait, majd a revíziót követően javaslatot teszünk a költséghatékonyabb üzemeltetésre, működésre, belső ellenőrzési folyamatainak automatizálására. Mindezt természetesen a lehető leghatékonyabb informatikai támogatás mellett.
Referenciáink bizonyítják, hogy a Rendszer Kontroll Kft. az állami szektorban, valamint a versenyszférában egyaránt jelentős eredményeket és sikereket ért már el.