On-line szolgáltatások

On-line szolgáltatások

A felhőalapú szolgáltatások esetében a szolgáltatás biztosításához szükséges informatikai infrastruktúra nem a helyi, belső hálózaton, hanem a telephelyen kívül található, és azt a szolgáltató tartja karban ahelyett, hogy az adott vállalat saját beruházással hozná létre, saját erőforrás segítségével üzemeltetné, és tartaná karban. Számos, napjainkban használt szolgáltatás is a felhő alapú szolgáltatások részét képezi – a levelezéstől kezdve a fájlok, adatok tárolásán keresztül az adatbázisok kezeléséig. A felhőszolgáltatások segítségével ugyanazt a vállalati szintű informatikai szolgáltatást lehet nyújtani, mint a hagyományos helyi infrastruktúrák kialakításával, de az információk bárhonnan elérhetőek, számítógépről, táblagépről, mobiltelefonról, vagy bármely más, internetképes eszközről.
A Rendszer Kontroll Kft. vállalja, hogy kialakítja, és menedzseli cége on-line szolgáltatásait:

  • regisztráljuk a kívánt szolgáltatást,
  • elvégezzük a régi rendszerek migrációját,
  • elvégezzük a szükséges beállításokat, testre szabást,
  • beállítjuk, és folyamatosan menedzseljük a szükséges jogosultságokat,
  • az új felhőalapú levelező szolgáltatást összerendeljük a korábbi e-mail domainjével, így teljesen transzparens módon levelezhet tovább,
  • amennyiben ön saját infrastruktúrával is rendelkezik, és meg kívánja tartani a vegyes használatot, akkor mi vállaljuk annak összekapcsolását az on-line rendszerrel.

Microsoft Office 365
Az Office 365 egy olyan felhő alapú professzionális szolgáltatáscsomag, mely webes eszközkészletével gyakorlatilag bárhonnan, szinte bármilyen eszközről elérheti leveleit, dokumentumait, névjegyeit, és naptárait. Használatával megoszthat fájlokat munkatársaival, létrehozhat saját céges web helyeket, valamint használhatja az egyik legkorszerűbb Internetes kommunikációs csomagot úgy, hogy mindezekre a Microsoft 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít. Így kisvállalkozások is nagyvállalati környezetet használhatnak, speciális informatikai ismeretek nélkül! Mindezt kedvező, havidíjas előfizetéssel.
Exchange on-line
Az Exchange On-line egy felhő alapú levelezőszervert biztosít, megtartva a saját szerver előnyeit, és funkcióit. A korábbi név@cégnév.hu típusú e-mail címek továbbra is transzparensen használhatóak. A központi helyen tárolt e-mailek, névjegyek, stb. automatikusan frissülnek a helyi  számítógépen, és a többi mobil eszközön egyaránt, laptopján és okos telefonján. Ráadásul mindehhez minimum 25GB-os, nagyméretű postafiókot kap az előfizetésekhez. A nyújtott szolgáltatások olyan nagyvállalati színvonalat jelentenek, ami a kisvállalatok számára csak hatalmas beruházással lenne elérhető.
SharePoint on-line
SharePoint on-line használatával, programozási ismeretek nélkül hozhat létre saját céges belső weboldalt, ahol megoszthatja munkatársaival dokumentumait. Sőt akár a web böngészőben szerkesztheti is azokat. A belső webhely segítségével a csoportmunkát akár otthonról is végezhetik kollégái, miközben egymással a Lync on-line szolgáltatással beszélgethetnek, vagy chatelhetnek.
Lync on-line
A Lync on-line szolgáltatásaival egy új kommunikációs szolgáltatást jelent a felhasználók számára. A szolgáltatás lehetőséget biztosít akár HD minőségű videokonferenciák megtartására, telefonbeszélgetésekre, csevegésre, mindezt plusz költségek nélkül, akár olyan partnereivel is, akik nem rendelkeznek Office 365 előfizetéssel. A Lync telepíthető a legtöbb okos telefonra, és táblagépre egyaránt, így útközben is azonnal megkapja üzeneteit.

 

RENDSZERÜZEMELTETÉS

WEB-ES ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS, SZERVER HOSTING

Szövegréteg

RENDSZERINTEGRÁCIÓ

NYÍLT FORRÁSKÓDÚ RENDSZEREK

SZERVER ÉS ALKALMAZÁS VIRTUALIZÁCIÓ

LICENC MENEDZSMENT

PROJEKTMENEDZSMENT

VÁLTOZÁSMENEDZSMENT

ON-LINE SZOLGÁLTATÁSOK

RENDSZERKONSZOLIDÁCIÓ

TŰZ- ÉS MUNKAVÉDELEM

ÖNKORMÁNYZATI MEGOLDÁSOK

ÜGYVITELI RENDSZEREK