Pályázatírás

Pályázatírás

Vállalkozásfejlesztési pályázatok

Lakossági pályázatok

A vállalkozások számára elengedhetetlenné váltak a pályázati lehetőségek a versenyképesség javításának, a munkavégzéshez szükséges feltételek kialakításának és az eszközök beszerzésének érdekében.

Otthona felújításra szorul? A pályázatok segítségével korszerűsítjük és energiatakarékossá varázsoljuk otthonát vissza nem térítendő támogatásokból, fordítsa másra a pénzét rezsi helyett!

1. Pályázati előminősítés
2. Pályázati felkészítés
3. Pályázatírás
4. Projekt- -menedzsment

Díjmentesen megvizsgáljuk az Ön körülményeit és összevetjük a pályázatok követelményeivel, továbbá felmérjük, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb pályázati lehetőség, ezáltal rengeteget spórolhat. Már a legelején hatékonyan megállapítjuk, hogy mivel javíthatjuk az esélyeit.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön pontosan tisztában legyen a pályázat részleteivel, a későbbi teendőkkel és a kötelező vállalásokkal, ezáltal biztosan tud döntést hozni. Ezután felkészítjük a pályázatra úgy, hogy a lehető legtöbb pontot kapja, így nagyobb eséllyel nyerhet támogatást.

Ez a rész teljesen az Ön igénye szerint történik – online vagy személyesen is tudunk segíteni. Harmadik lépésként összegyűjtjük a pályázathoz szükséges dokumentumokat. Szakértő pályázatíróink előkészítik az anyagokat, megírják a pályázatot és folyamatosan figyelemmel kísérik a változásokat.

Nem hagyjuk magára a pályázat megnyerését követően sem! Akár a fenntartási időszak végéig nyomon követjük a pályázatot, elvégezzük az időszak szükséges adminisztratív munkáit és segítünk a a helyszíni ellenőrsésekben is. Így Ön teljesen a megvalósításra koncentrálhat.

Rólunk mondták

Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 36. al. 1.
Telephely: 3200 Gyöngyös, Kisfaludy Károly utca 6.
Adószám: 14725809-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-283085

Elérhetőségünk

+36 (70) 676 8191

hevester@rendszerkontroll.hu

Személyes tárgyaláshoz időpontfoglalás szükséges!

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő – Péntek: 8:00-16:30

Nettó árbevétel arányos beruházás [2*összes elszámolható költség / (utolsó lezárt év éves nettó árbevétel vagy adóalapba beszámított bevétel + utolsó előtti lezárt év éves nettó árbevétel vagy adóalapba beszámított bevétel)]*100